Om oss

Viakredit är ett varumärke som ägs av ViaConto Sweden AB. ViaConto är ett konsumentkreditinstitut som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditverksamhet. Tillsynsmyndighet för ViaContos och ViaKredits verksamhet är Konsumentverket. ViaConto Sweden AB ingår i den snabbväxande VIA SMS-gruppen som grundades i Lettland år 2008.
 
Företagets huvudsakliga affärsverksamhet utgörs av mindre konsumentkrediter som är avsedda att lösa oförutsedda utgifter eller tillfälliga finansiella problem.
 
Med hjälp av moderna tekniska lösningar och genom att erbjuda förstklassig kundservice har företaget snabbt lyckats etablera sig på den svenska marknaden och nå ut till ett stort antal kunder.
 
ViaConto mål är att erbjuda finansiella tjänster som är användarvänliga och uppfyller kundernas behov. Vi arbetar för att våra kunder ska kunna ansöka om kredit på ett snabbt och smidigt sätt. Vi ser det som vår skyldighet att förstå våra kunders behov och verka för ett öppet och positivt samarbete. Våra kunder är vårt största värde. Vi är glada för att kunderna uppskattar våra tjänster och gärna återkommer till oss. ViaConto lovar sina kunder att arbeta vidare för att kunna erbjuda flera nya och fördelaktiga tjänster samt utveckla kundservicen.

Öppettider

Vardagar: 8:30 - 17:00
Lördagar: 10:00 - 16:00